Jus

JUS is momenteel gesloten. Zodra we terug openen, zal je zeker van ons horen!

De keuken van Jus is lokaal, biologisch, duurzaam en seizoensgebonden. Op de borden vind je pure, smaakvolle gerechten waarin groenten een glansrol krijgen, desgewenst naast een stukje lokaal vlees of duurzame vis. Jus schenkt voornamelijk biodynamische wijnen, lokale bieren en Belgische frisdranken.

Jus is een initiatief van Johan en Umi Cuypers. Vader Johan en zoon Umi nemen ook zelf de keuken voor hun rekening. In de naam van het restaurant vind je de eerste letters van hun voornamen terug. Jus staat ook voor het sap van de druif, en dus wijn. De naam verwijst eveneens naar het sap van gebraden vlees en mooie, diep smakende sauzen.

Tot eind september kan je elke week van donderdag tot maandag terecht in Jus voor een drankje, een lichte lunch of het diner. De keuken is doorlopend geopend.